Inbet Регистрация

Inbet навлиза в България и ще предлага своите хазартни онлайн игри за родните играчи. Залагащите ще имат достъп до всички предложения на доставчика на онлайн залози след регистрация на акаунт. Всеки онлайн букмейкър или казино изискват от потребителите да се регистрират, като в Инбет трябва да се направи пълна регистрация, за да може да залагате.

Как да се регистрирам в Inbet?

За начало на регистрация, трябва да посетите сайта на Inbet и да кликнете на бутона Регистрация, който се намира в горната дясна част на сайта, където е и бутонът за вход в акаунта. След натискане на бутона ще се отвори формата за регистрация. Започнете с въвеждането на данните, които се изискват. Обикновено всеки сайт за онлайн залози задължава клиентите си да въведат потребителско име, парола, имена, ЕГН, държава, телефонен номер, адрес и и-мейл.

Не трябва да се притеснявате, че при регистрация Инбет изисква да попълните важни данни. Хазартният оператор има всички необходими лицензи за предоставяне на своите услуги на българските играчи и няма да злоупотреби с вашите данни. Когато попълвате имената си и друга лична информация, внимавайте да не допуснете грешка в изписването на данните, тъй като след регистрация не може да промените въведената информация.

След успешна регистрация, потребителят може да депозира пари и да залага. Но също така трябва да верифицира своя акаунт, като потвърди въведените лични данни при откриване на акаунта. Точно затова не трябва да въвеждате чужди данни и е нужно да сте навършили 18 години, за да може да залагате в Inbet и във всеки друг хазартен оператор.