Betfair

Един от най-добрите съвременни залагания е Betfair, основан през 1999 година. Основното предимство на тази букмейкърска компания е нейната безупречна репутация и изключително положителна обратна връзка от страна на клиентите. Въпреки това, поради блокирането в Русия и оттеглянето на Betfair от руския пазар, играчите може да имат проблеми с достъпа до сайта и бавни отговори на руски от поддръжка на клиенти.

Уебсайт на Betfair
Betfair се опита да направи уебсайта възможно най-удобен и разбираем, придържайки се към стриктни сиво-сини нюанси. Струва си да се отбележи, че Betfair е само няколко хазартни игри, събрани на един сайт. Има обмен на залози, покер сървър, казино, слотове и много други. Официалният сайт на букмейкърите винаги работи безпроблемно и удовлетворява клиентите с ясен интерфейс.

Линия за оферти
Залагането онлайн в Betfair е много удобно, тъй като букмейкът има отлична линия. Коефициентите за всички събития са винаги на високо ниво, а маржът е минимален едновременно. Картината на събитията тук е доста обширна и освен залози от спортния свят, човек може да се занимава с политически, музикални и други събития. За тези клиенти, които се интересуват от онлайн спортни залагания, че ще бъде интересно да се запознае с букмейкъра на уникални предложения, сред които са възможност да се залага срещу определен противник, като по този начин, печелейки става само на 2 резултат – равен и победа за противника други. Също така, BC Betfair предлага на клиентите си залагания на живо, които са боядисани в подробности.

Попълване на кесията и изтегляне на средства
Минималната сума на офертата е 2 евро. Букмейкърът на Betfair се опита да вземе предвид интересите на всички клиенти и направи най-разнообразните начини за теглене на средства и попълване на сметката. По-специално, изтеглянето на пари може да бъде направено на webmoney, банкови карти visA и MASTERCARD, киви, отрова и др. Минималната сума за попълване на чантата е 10 евро.

Бонус и поддръжка в Betfair
Бонусите и промоционалните оферти се отнасят не само за спортни залагания, но и за други хазартни игри. По-специално клиентите получават определен бонус при регистрацията, възможността да правят безплатни залози и много други.
Службата за поддръжка на букмейкър работи без уикенд и можете да се свържете с него по телефона или по електронната поща. Горещата линия работи денонощно, но само на английски език и по пощата се осъществява комуникация с рускоезични клиенти.