Bet365

Букмейкър Bet365 е основана през 2000 г. във Великобритания Стоук он Трент Денис Coates, дъщеря букмейкър Питър Коутс, който встъпи спортни залози „на място“ от 1974 г. насам. Под надзора на Денис софтуерна платформа и нает екип от търговци е разработен, а след това – март 2001 – букмейкър сайт започна.

Стартиране на онлайн бизнес е станала възможна благодарение на заем от 15 милиона британски лири той е взето на сигурността на мрежата на букмейкър семейство, която от 1995 г. успешно успя Денис Coates. През 2005 г. мрежата е бил продаден за 40 милиона британски лири залагания компания Корал, която дава възможност да се изплати банковия заем, получен по-рано.

От началото на операционната предимство Bet365 има по-широк линия от неговите съперници: той даде турнири и лиги не са първа величина, както и допълнителни спортовете, че няма други букмейкъри. През 2004 г. преди Христа е разширен избор от езикови версии и валути сметки, които са допринесли за завладяването на нови пазари. С течение на годините стартираха нови продукти: покер, казино, игри, игрални автомати, бинго.

В 00s BC Bet365 един от първите, за да позволи на потребителите да залагат на спорта „на живо“, намери своя основна движеща сила за развитието. Компанията изповядван иновации в развитието му: сред първите, които предлагат залагане на електронните спортове, организирана за първи път на живо уебкаст на мача за Англия през 2009 г., един от първите, за изпълнение на функциите на изчисление рано процент (Тегля / Cash В).

В резултат на това през 2009 г. оборотът на Bet365 възлезе на 3,3 милиарда лири стерлинги. Тази сума беше почти два пъти по-голяма от тази през 2008 г., когато оборотът беше 1,8 милиарда лири стерлинги. През 2011 г. компанията е регистрирала 12,2 милиарда британски лири и в утвърдените тарифи, приходите 646000000 и оперативна печалба от 116,5 милиона.

През май 2012 г., на букмейкъра спонсорира футболен клуб от английската Висша лига, „Стоук Сити“ чрез поставяне на логото си върху формата на отбора. През 2016 г. бе подписан договор за титлата спонсорство на стадиона „Stock“. Същата година, на букмейкъра е поставил своето лого върху формата на българските клубове „Лудогорец“ и „Слава“.
Нашето време

BC Bet365 – най-популярният онлайн букмейкър в света. Той работи в интернет и по писти. На работната сила, считано от 2017 е повече от 3500 служители, които обслужват около 19 милиона клиенти в почти 200 страни. „Bet365“ има няколко сайта за получаване на залози в различни зони на домейни в Европа и Австралия.

Дял от 50,1% на компанията, собственост на своя основател Денис Coates, брат Джон Коутс, заедно с управлението на компанията й, и баща му, Питър Коутс, председател на борда.
бонуси

Букмейкър предлага на клиентите бонус в размер до 50% от печалбите от изразяването на мачовете на най-популярните тенис турнири. Express трябва да се състои от най-малко две prematchevyh залози за изхода от мача, победителят в първия сет, или в комплекти цени. Като се има предвид и двете единични и двойни съответстват на следните турнири: Големия шлем, ATP, WTA, Challenger Tour, Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Ако играчът е използвал опцията за пълно изплащане, експресът не може да претендира за бонус.

Сайтът има подобно предложение за изразяване на популярни футболни мачове с бонус до 100%. Изразете трябва да се състои от най-малко три залози за изхода от мача, или комбинираните проценти, за да „вкарат + резултат.“ Като се има предвид отговаря на следните първенства: английската Висша лига, Серия А, Испанската Примера, Бундеслигата, австралийската А-Лига и Шампионската лига.

Букмейкър Bet365 програма за лоялност гарантира най-високите коефициенти за конни надбягвания и надбягвания с хрътки.

Много потребители не получават много бонуси от Русия.
Локализация на руски език

Русия и страните от бившия Съветски съюз, не са на целевия пазар за компанията, както е видно от липсата на руски език версия на сайта. Рублата между валутите на сметките също отсъства. Помощната служба не комуникира на руски език.

В същото време, на букмейкъра не забранява отворен от играчи от бившия Съветски съюз, но двете страни – Узбекистан и Туркменистан.
Платежни системи и валути на сметките
Депозит на средства

Заредете сметката си в bet365 можете от личния си профил, на входа на който е на главната страница в мобилния телефон и пълната версия на сайта, като се използва системата за разплащания Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Entropay, Neteller, Qiwi Wallet, Skrill, Paysafecard, Astropay, както и банкови преводи и чекове.

Всички депозити, с изключение на банков превод и чек (2-10 дни и 5-28 дни съответно), се кредитират незабавно. Минималната сума на депозита от $ 5 до $ 20 за повечето от начините на плащане, различни от банков път ($ 50) и банков чек ($ 1500). Максималният размер на $ 400 (Qiwi) до $ 30 000 (включително карти) за по-голямата част от начини на плащане, различни от Skrill ($ 38 000), Neteller ($ 50 000), банков чек ($ 80 000) и по банков път ($ 100 000). Фирмата не начислява комисиона за депозита.