Уилям Хил

Ако говорим за най-надеждния и популярен букмейкър, тогава става дума за Уилям Хил и няма съмнение. Тя предоставя услугите си на жители от различни страни, включително тези, които са членове на ОНД. С течение на годините, работата му е образувала репутация на надеждна компания, който не заблуждава потребителите си букмейкър, но напротив, готов да помогне на клиентите при всички неизяснени въпроси. През 2011 г. стартира руската версия на уебсайта на Уилям Хил, която привлече още повече потребители. Редовно БК е доволен от всякакви акции и бонуси, което позволява на клиентите да получават големи суми от печалбите.

Цитати и събития
В по-голяма степен, William Hill е предназначен за залагане на футбол, който е тук възможно най-подробно. За този спорт букмейкърът предлага най-голям брой събития и специални тарифи. Клиентът Уилям Хил може да постави футболен мач от всички шампионати, които се провеждат по света. Средно коефициентът за любимите в този BC варира от 1,95 до 2,0. Сред вариантите на залагане, общата популярност сред клиентите се използва от общите суми, авторите на отбелязаните голове, коефициентите и т.н. По принцип, William Hill предлага залози на всички популярни спортове. Също така, поставени в този букмейкър офис може да бъде на политиката, събития от света на шоу бизнеса, науката и други неща.

лимити
Както при всяка друга компания, която осигурява този вид услуга, William Hill има своите ограничения върху ставките, но като цяло, букмейкърът намалява размера на залози се идентифицира само професионален залагания, които за дълго време успешно спечели. А за останалите потребители ограниченията на залозите като цяло остават незабелязани.

Залози на живо
Уилям Хил се счита за един от малкото букмейкъри, предлагайки много голям избор от събития, които могат да бъдат пуснати на живо. В същото време потребителите на BC ще бъдат доволни от достатъчно високи коефициенти и наличието на статистически данни за всяко събитие. Букмейкърът обаче не предлага излъчване на живо за всеки мач, което е малък недостатък на тази компания.

Поддръжка на клиенти
Услугата за помощ на William Hill работи в полза на клиентите си всяка секунда, без да се разсейва от покой. Като цяло, с техния въпрос или искане клиентите на William Hill могат да се свързват по удобен начин – чрез онлайн чат, електронна поща и дори по телефона. Заслужава да се отбележи, че горещата линия на букмейкъра е достъпна дори за жителите на Русия. И все пак, най-удобният начин да се свържете с консултанти е да говорите на сайта, където отговорът на въпроса ви ще получите в рамките на секунди.