Оценка на реалните шансове за победа

Оценката на реалните шансове за победа е изключително важна. Залагането на стойност е стратегия, която помага на играча да оцени реалните шансове за резултата от всяко спортно събитие. Това е един вид вълнуваща игра срещу канцеларията на букмейкъра, чиято същност е, че капитанът трябва да вкарва пари в игрите, подценени от букмейкъра, при благоприятни темпове. Важно е да се отбележи, че ако един играч не се е научил как да намери стойност в залаганията, тогава е по-добре да чакате за спортни залози или да се откажете напълно от тази идея.

Разбира се, понякога можете да бъдете абсолютно сигурни, че любимата, чиято победа букмейкърите оценяват с коефициент 1,25, ще победи противника си. В този случай винаги си заслужава да мислиш, но не конкретно дали букмейкът излага този коефициент, като се опитва да обърка играча? Тези коефициенти наистина ли са ценни? Доста често, букмейкъри се лично с цел загуба и печалба на екип и ясно можем да кажем, че не трябва да следвате инструкциите и да извършвате залози на любимите си отбори и не се оцени реалното вероятността от резултата.

Много начинаещи играчи не разбират или дори не се опитват да разберат тази концепция, резултатът от която е фактът, че на разстояние начинаещите каперси са в дълбок минус. Следователно в теоретичните статии, насочени към начинаещи, отново и отново, се казва, че е много важно да се оцени вероятността за резултат, като се използва елементарната формула.
Знания за елементарната математика

Ако капитанът не е приятелски настроен към математиката, тогава когато се залага на спорт, може да има някои трудности. Трябва веднага да е ясно, че залозите на спорта са една и съща математика. Несъмнено редица играчи разчитат единствено на интуицията си, предполагам, но печеленето на пари по този начин от разстояние е почти невъзможно.

За да станете наистина успешен капитан, трябва ясно да знаете как да управлявате банкрола и да разберете цялата същност на коефициентите. На прост и разбираем език спортните залагания са игра с математика: закони, цифри, формули и фракции.
Разбиране на същността на формирането на коефициентите

Както вече беше отбелязано, коефициентите в букмейкърите се формират въз основа на вероятността от събития, както и на маржинния интерес, който фирмите залагат. Трябва да се каже, че букмейкърите, излагайки фактори са склонни да се ориентират по популярността на спорта, отборите, играчите, но не и на действителната вероятност за резултати курс.

Това се дължи на факта, че компаниите се опитват по някакъв начин да предизвикат играчи да залагат на подобни „задници“, защото офисите във всеки случай ще останат с ползата в джоба си. Не е нужно обаче да се заблуждавате с илюзии. Често срещана грешка, която има много начинаещи играчи, е навикът да залагате на любими дори при нисък коефициент на шансове.

Силните играчи също изчисляват всички възможни резултати от отборите и определят истинската стойност на коефициентите. С други думи, най-опитните играчи не се държат в фаворитите на букмейкърите и оценка на реалните шансове на всички отбори, знаейки много добре, че събирането може да бъде в полза на подценяваните играчи, podlavlivaya с букмейкърите на завишени цени.

Както показват статистическите данни, само няколко правят залози на външни лица, като в същото време губят възможността да реализират печалба. Имайте предвид, че особено усещанията се случват в мачовете на купите, в началните кръгове на тенис турнирите от серията Grand Slam, както и в американския футбол.
Мониторинг на недостатъците

Статистиката показва, че очевидните аутсайдери много често се оказват „тъмни коне“, в които се вярва минималният брой на по-добрите. Често новодошлите казват, че цените за външни лица са просто неоправдан риск. В действителност обаче това е ясна стратегия.

Веднага след като отборът загуби няколко последователни мача, букмейкърите ги изхвърлят от сметките. Много често коефициентите се надценяват няколко пъти. Това е, което трябва да използвате. Всеки отбор може да толерира загубата на мача, но ако успее преди това, не го подценявайте. Достатъчно е само да се наблюдават предишните игри на „външни“.
Трезва оценка на победите и пораженията

Без поражения, няма победи. Това е особено вярно при залозите, защото дори една уверена прогноза може да не премине по една или друга причина. Въпреки това, при тази ситуация е необходимо да се направи компетентен анализ на лезиите и да не се обвинява всичко за провал. В този случай не попадайте в еуфория и в случай на поредица от успехи. Също така е важно да продължите трезво да оценявате вероятността от събития, да работите по всяка прогноза, защото в противен случай можете бързо да загубите всичко, което сте спечелили по-рано.
В очакване на победата

Често новодошлите, които просто се запознават със света на залаганията, правят големи залози за обрив. Първоначално се препоръчва да се играят малки количества. В случай на неуспех, той няма да удари твърдо върху банката, както и емоционалното състояние на играча.