Обща стратегия за залагания на коефициент 0,5 в първо полувреме

Феновете харесват най-добрия футбол. Това се отразява, дори при залозите, защото, повечето предпочитат да залагат в големи дози.

Много по-интересно е да гледате играта и да очаквате гол, отколкото да се страхувате за всяка атака, когато залагате на общата сума по-малко.

Тази стратегия е подходяща за залагащите, които предпочитат да радват за резултата, тъй като играчът в него постоянно ще залага общ брой в мача.

Принцип на стратегията за залагане 0.5 в първата половина.

За играта на стратегията, футболните мачове ще бъдат подходящи там, където има фаворит, коефициентът за победа е в диапазона 1.70-2.00.

Важно е внимателно наблюдавате играта и да изчаквате момента, в който коефициентът на пазара е повече от 0,5, през първото полувреме ще надхвърли стойността от 1,50. След като това се случи направете winbet регистрация и залагайте на този резултат.

Ако даден гол е отбелязан в първото полувреме, тогава получавате печалби и напускате този мач.

Ако отборите не вкарат гол, продължавате да гледате мача през второто полувреме.

Веднага след като коефициентът на пазара е повече от 0.5 и играта надвишава 1.50, залагайте. В този случай възможните печалби трябва да покрият загубата от първия залог.

Някои нюанси на избора на мачове за игра на стратегия:

Изберете мачове, в които има ефективни отбори.

Ако отборите отбележат първия гол, преди коефициентът 0.5 да надвиши стойността от 1.50 през първото полувреме, няма да загубите нищо.

Оценете всеки от отборите.

Дори ако план А не успее, може да си върнете парите, като поставите 0.5 в играта на противниковият. Ако отборът през втората половина увеличи атаката, шансовете ви за победа значително нарастват.

Ако и двата ви залога са загубени, трябва да заложите на следващите мачове на тези отбори.

Факт е, че футболните клубове рядко играят с резултат 0:0, а два такива резултата почти никога не се случват в един сезон.

В заключение

Ако вашият среден коефициент е 1.60, тогава, за да играете „плюс“, трябва да спечелите 65% от залозите, или всеки два залога от три. Това са малки показатели, като се има предвид, че обикновено отборите в играта отбелязват 2-3 гола.