Маржове на букитата

Разбира се, размерът на маржа е постоянно различен. Това се обяснява с факта, че делът на паричната компенсация зависи от важността на събитието в спорта и, разбира се, от политиката на самия букмейкър. По време на събитието, което не е много популярен, букмейкъри често подценяват процент марж, привличане на нови играчи, за да направите това все повече и повече нови цени, тъй като цените – това е техен интерес, ползите от тях, им доход.
Правила за изчисляване на маржин

Много новодошли се използват, за да мислят, че букмейкърите съставляват коефициентите, разчитайки единствено на техните лични виждания. Разбира се, в това има определена истина. Трябва обаче да погледнем още по-дълбоко.

Служителите на залагащите компании могат точно да предскажат победителя в дадено събитие, което се дължи на техния огромен опит. Ниският коефициент обаче изобщо не означава, че събитието е „проверено“. Ако всички фаворити спечелят, тогава компаниите за букмейкъри просто не съществуват. Чрез поставянето на коефициенти за определено събитие, букмейкърите най-напред мислят как да мотивират играчите да го сложат на един отбор, а и на друг.

По тази причина те трябва да манипулират номерата, като предлагат най-съблазнителните коефициенти, за да привлекат нови играчи. Все пак, винаги трябва да помните, че във всяко съотношение се включва маржин маркет. Добавяйки определен процент към вероятността, компанията на букмейкърите гарантира доходите си.

Имайте предвид, че колкото повече хора и съответно процентите, толкова по-голяма е комисионната. Разбира се, е доста трудно да се постигне баланс между ставките за всички победи и загуби, тъй като фирмите залагания предлагат огромна картина, която ви позволява да печелите допълнителни пари.
Пазар на равни възможности

Тази концепция предполага, че букмейкът избира съперници, чиито шансове за победа са сравнително равни. За да разберем, нека използваме добре познатия пример с монета. Шансовете, които попадат ези-тура, са абсолютно еднакви: 50 до 50. Ако букмейкърът приема залози за жребия на монета, и не ги включи в своята комисионна, тогава ние ще трябва коефициенти на 2.00 и 2.00 на орела на опашките.

В реалния свят такива чудеса не се случват, тъй като букмейкърите поставят комисионното си във всяко съотношение. Следователно, шансовете за коефициенти ще варират от 1.80 до 1.95. Ето защо при избора на компания трябва да се обърне специално внимание на това колко процента от маржа се полага от един или друг офис на букмейкър в коефициентите. Значението на този факт е, че от разстояние разликата дори в 0.1 е от голямо значение.
Правила за изчисляване на маржин

Пазар, който има равни шансове от 100%, е безполезен пазар. В случай, че пазарът на шансове се оценява на по-малко от 100%, тогава може да се докаже, че стойността на ставката се увеличава. Друг въпрос е, ако пазарът е повече от 100%, което се случва много по-често. Стойността на залозите в този случай е по-ниска. Определете справедливо стойността на пазара, както и маржин букмейкъра. За да направите това, първо трябва да определите вероятността за всеки резултат в проценти и след това да използвате проста формула.

Формула изчислен марж:

(1 – (1 / процент от пазара)) * 100

Нека да дадем пример. Р. Надал – П. Кювас. Световно първенство Тенис. Турнир по ATP. Париж. Франция. Вътрешен твърд. Коефициентът за победа на испанеца е 1.02. Превръщайки се в вероятност, получаваме 98%. Победата на Уругвай се оценява с коефициент 13.50. Съответно вероятността за триумф за Cuevas е 7.4%. Оказва се, че пазарният дял за това събитие е 105.4%.

Ние изчисляваме маржа:

(1 – (1 / 1,054)) * 100 = 6%
Търсете пазари с минимален марж

Много начинаещи неопитни по-добри, като правило, не придават никакво значение на маржа, като се има предвид този не толкова важен показател. Истинските професионалисти първо потърсят Value и едва след това правят залози.

Следва да се отбележи, че производителите на мотокари, които имат доходи, са били особено успешни в намирането на най-ниските резултати. Обикновено тези играчи не харесват букмейкърите и бързо блокират сметките си. Има обаче няколко офиса, които са доста лоялни към такива играчи. Трябва да се каже, че успехът на такива каперси се крие във факта, че те са напълно способни да намерят събитията с най-малък марж.

Както вече бе отбелязано по-горе, дори минималната разлика в коефициентите играе огромна роля. Затова е много важно винаги да се определя маржът, защото от разстояние играе една от решаващите роли.

Разбира се, обмислянето на маржа на всяко събитие е трудно занимание. Има обаче опции, в които това не е необходимо. На първо място, става дума за обмен на залози. Да, може да се каже, че има комисионна за изплащане, но съществуват редица значителни предимства. В допълнение, заслужава да се отбележи, че има специални платени услуги, които ви позволяват да намерите най-изгодните коефициенти.