Коефициенти на букмейкърите

Основата на играта в кантората на букмейкърите е преди всичко знанието и уменията. Разбира се, ако капитанът успя да спечели няколко залога, това не означава, че винаги ще бъде така. Ако играчът постоянно залага, без да знае как да изчисли реалната вероятност за резултати, тогава разчитането на успеха от разстояние е доста наивно.

Трябва да сте в състояние не само да преобразувате коефициентите в вероятности, но също така да бъдете ръководени от основните стратегии, насочени към постигането на благоприятен изход от играта. Тайната на успеха е, че трябва да направите повече, отколкото просто да разпознаете истинския потенциал на „подценените“ курсове.

Например, ако съотношението на букмейкър играч на мнение, положи малка вероятност резултат, докато анализът показва добра скорост план, може да се заключи, че коефициентът е стойност.
Видове коефициенти

Букмейкърските компании по различни начини могат да отразяват вероятността за резултат, тъй като днес има много видове коефициенти. Например в азиатския пазар преобладават малайзийски и индонезийски коефициенти. Ето защо много начинаещи може да имат някои проблеми с разбирането на същността на този коефициент.

Разбира се, релевантността на проблема се осъществява и когато играчът се премести от един офис в друг. Ще ви отнеме известно време, за да свикнете. Струва си да се отбележи, че най-често в обектите на БК съществуват три типа: американски, десетични и частични, но всички те имат същата същност. Нека разгледаме всеки един от тях по-подробно.
Американски коефициенти

Разпределете положителните и отрицателните американски коефициенти. Да кажем, че играчът има коефициент -180. В този случай, за да спечели мрежа от 1,000 рубли, играчът трябва да постави 1,800 рубли на този коефициент. Ако това е положително, например, +120, тогава в размер на 1000 рубли максималната печалба ще бъде 1,200 рубли.

Изчисляване на вероятността за положителен коефициент:

100 / (положителен американски коефициент + 100)

100 / (120 + 100) = 0.45 или 45%

Изчисляване на вероятността от отрицателен коефициент:

(- (отрицателен американски коефициент) / (- (отрицателен американски коефициент) + 100))

(- (-180) / (- (-180)) + 100)) = 0.64 или 64%
Десетични коефициенти

Десетичните коефициенти, разбира се, са най-популярните и широко разпространени. За да разберете максималната възможна печалба, просто умножете сумата на залога с фактор.

Така например, играчът решава да заложи 1,000 рубли на коефициент 1,80. В случай на победа сумата от 1 800 рубли ще бъде върната по сметката на каперката.

Изчисляване на вероятността за десетичен коефициент:

1 / десетичен коефициент

1 / 1.80 = 0.55 или 55%
Фракционни коефициенти

Фракционните коефициенти също не са особено трудни. Ако факторът на играча е 3/2 (3 до 2), това означава, че за всеки две единици играчът получава три. С други думи, ако залагащият реши да заложи 2 000 рубли, в случай на победа печалбата ще бъде 5 000 рубли, а нетната печалба – 3 000 рубли.

Изчисляване на вероятността за частичен коефициент:

Знаменател / (знаменател + числител)

2 / (2 + 3) = 0.4 или 40%
Преобразуване на един вид коефициенти в друг

За да се превърне един вид коефициенти в друг, е необходимо да се преведат коефициентите в вероятности, след това да се използва съответната формула и да се превърне полученият процент в коефициент.

Например, ако един играч иска да конвертирате дробни коефициенти 5/2 в десетичен след изчисляване на вероятността за което е 29%, 100% достатъчно, за да споделя това най-вероятно да се получи крайната фактор на 3.45

100/29 = 3.45

Трябва да се отбележи, че досега в интернет има огромен брой онлайн калкулатори за конвертиране, които ви позволяват бързо да конвертирате един коефициент в друг. Ако играчът е изправен пред неизвестното да го малайзийски или Хонконг цитати, не е необходимо да се преведат десетичната в дробни коефициенти, винаги можете да използвате онлайн услугата, което веднага представя един от факторите в другите пет вида цени.