Как работят букмейкърите

За по-добро разбиране нека използваме добре познатия пример с монета. Както знаете, хвърляйки монета, има само два възможни резултата: орел и опашки. Да кажем, че букмейкърът реши да приеме залози за това събитие.

Като се има предвид, че вероятността е абсолютно една и съща, коефициентът за отпадане на орела и падането на опашките е равен на 2,0. Двама играчи, единият от които сложи 1000 рубли за орел, а другият – 1000 рубли за ръба, започнаха да очакват резултата. Да предположим, че орелът падна. В този случай букмейкърът ще трябва да плати 2000 рубли на първия играч, който направи правилната прогноза. Но това е ли реалността?

Разбира се, не. Тъй като, ако е така, бюрата на букмейкърите просто не съществуват. В действителност е малко вероятно коефициентът да надвишава 1,90. В повечето случаи, дори по-малко. Ето защо нетната печалба на офиса на букмейкърите ще бъде най-малко 100 рубли. Това е кремът, който букмейкърите излитат. Ето защо, при избора на офиса за букмейкъри трябва да се обърне специално внимание на критерия за „марж“, тъй като дори на разстояние дори и разлика от 0,1 играе огромна роля.

Всеки самоуважаващ се играч трябва да има сметка в няколко букмейкъра, което ще позволи да изберете изгодни залози. За да не губите време, анализирайки и сравнявайки букмейкърите, обръщайте внимание на рейтинга на надеждни букмейкъри – всеки офис в техния списък е достоен за вашето внимание.
Битка с букмейкъра

В самото начало на познанството си с компании за залагания трябва да разберем, че търсенето на отговор на въпроса „Как да победим букмейкърите?“ Безполезни. Това се дължи на факта, че букмейкърът остава в черно при някакъв изход.

Като цяло става дума само за начина, по който някой друг загуби (вторият играч в примера с монета). Затова трябва да се настройвам само, че ако в крайна сметка печелившите прогнози ще бъдат повече от загуба, със средно съотношение 2, то ще бъде достатъчно, за да бъде в черно.

В допълнение към настроението е важно да изберете за себе си игра и финансова стратегия, както и да приложите редица препоръки:

Непрекъснато усъвършенствайте собствените си знания
Не прибягвайте до all-in с високи залози.
Да проучи прогнозите на анализаторите.
Определете надценените коефициенти.
Играйте само в надеждни офиси.

Както споменахме по-горе, анализатори залагания фирми, пряко ангажирани в коефициентите формирането и корекция, перфектно разбиране в някои тънкости на една вила на спорта, както и познаването на основните закони на математическия модел.

Правилно вградените коефициенти са ключът към успеха на офиса. Особено внимателно букмейкърите плащат коефициенти в реално време, за които отговарят live-analytics. Интересно е, че днес се използва предимно автоматичният метод за провеждане на мачове на живо.
Валутни курсове

Имайте предвид, че професионалните капиτери не залагат на букмейкърите, а на залаганията. Най-популярната обмяна в момента е Betfair. Същността на хазарта е, че Capper играят един срещу друг, излагайки своите собствени темпове, които са в пъти по-високи от букмейкърите. Въпреки това, не забравяйте за комисията за печелене на ставки, които, като правило, е до 5%.

Към днешна дата борсата има повече от четири милиона души и извършва повече от седем милиона транзакции на ден. За начинаещи се създава отлично обслужване, което подробно описва всички принципи на работа. Въпреки това, началният играч ще има трудно време, защото професионалните играчи ще се опитат да изгонят неопитен играч.