Залози на футбол

Залагания на редовно време

Разбира се, най-простият и популярен тип залагания за редовното време на мача залага на резултата. Анализирайки този или онзи футболен мач, играчът може да се постави както за победата на един от отборите, така и за равенство. Ако не са доволни фактор Marque или дали иска да се елиминира факторът на равенство, той прибягва до предложение с хендикап, което е, виртуалното към добавянето на гола на крайния резултат на срещата.

Така че, в случая, играчът взема минус борд (-1.5) на любимата и мачът завършва с резултат 2: 0, след което залогът печели. Но една възможна и различна ситуация. Капер решава да постави външен играч с плюс ръка (+2,5). Мачът завършва с 4: 1 в полза на любимата. В този случай залогът се губи, защото аутсайдерът не може да покрие коефициентите.

Винаги трябва да помните, че букмейкърите приемат залози в редовното време на мача, т.е. без да се вземат предвид възможните допълнителни и дузпи, което е действително по време на мача. Има обаче компании, които смятат за нестандартни, включително допълнително време.
Време / Съвпадение

Доста печеливша, но не е лесна за прогнозиране са офертите на залаганията за време / мач. Същността на тези залози е, че играчът трябва да предвиди резултата както на първата половина, така и на мача като цяло в същото време. Съответно, анализът на събитието трябва да включва не само текущата форма на екипи, мотивационния компонент, загубите преди мача, но и вероятният ход на развитието на мача.

Така че, ако капитанът стигне до решението, че отборите ще обменят вкарани голове и това ще се случи в една от половините, то тогава ще бъде правилният X / X. Съответно, ако, например, през първата половина на мача главата на зрителя не е виждал, а във втория, двата отбора успяха да угоди на феновете, като вкара веднъж в противниковата врата, залогът ще бъде печеливш (1: 1 (0: 0)).
Залози за залагане

Добрата печалба може да доведе до залози за сегмент от мач на дадено събитие. Можете да поставите в резултат на първото или второто полувреме, както и за и за определен период от време, например, от 1 до 15 минути. Струва си да се отбележи, че специалната роля в практикуването на тези темпове играе способността да се предвиди хода на мача, който по принцип е очевиден.

Като илюстративен пример, можете да донесе връщане на мач от Шампионската лига 2016-2017 между Барселона и PSG. В стартовата игра във Франция Парижкият клуб победи Барселона с 4: 0. И така, беше очевидно, че от първите минути на втория мач играчите на каталунския клуб ще продължат да играят на хандикап.
Експресни залози за футбол

Залагане на футболни мачове са особено популярни в събота и неделя, са богати на вълнуващи мачове от различни първенства, както и на Vic краищата, когато мачовете се играят в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа.

Често новодошлите, опитвайки се да удари джакпота бързо събира изразят пет или десет мача, което е фундаментално погрешно, защото с всеки нов случай, включени в смесено мито, определени като вероятността за преминаването му. Разбира се, добре известни случаи, когато играчите имаха късмет и изразът им „стигна“, но от разстояние този подход е нерентабилен. Ето защо, когато композирате израз, е необходимо да се ограничите до оптималните две или три събития.
Залозите за точния профил и броя на целите

Високи по отношение на потенциалните печалби, но същевременно рискове, са залозите за точния резултат от мача, както и за броя на головете в мача. Като правило, повечето от тези резултати се предлагат с атрактивни коефициенти, но това трябва да се разбира, че на разстояние, тази стратегия е просто опасно за банката, не само заради по-високия риск, но висок марж букмейкър до такива резултати.
Залагането на общия брой е повече / по-малко

Една от най-популярните оферти заедно с резултатите е общата сума повече или по-малко. Често за всеки букмейкър на мача излагаме средната цифра: 2,5, предлагайки да се предскаже броят на топките в мача. Така например, ако играчът постави общо над 4,5, тогава залогът печели, ако в мача ще бъдат вкарани пет или повече гола.
Други залози

В допълнение към горепосочените предложения все още няма няколко пазари, на които си струва да се обърне внимание. Можете също така да залагате на присъствието или отсъствието на наказание, отстраняване, двойно или хеттрик в мача.

По този начин, трябва да се каже, че ако имате желание да се пробва в залагане на спортове, специално внимание трябва да се обърне именно футбол, като футбол букмейкър заема специално място, отличава се с колосално живопис, благоприятни фактори и високи лимити.

С компетентен подход залагането на футбол може да стане не само забавление, но и добър източник на доходи.

Winbetting препоръчва залагане на футбол в 1xstavka правна букмейкър, който в допълнение към надеждността и благоприятните фактори е най-бързият онлайн излъчването на мачове, което, разбира се, добре за залози на живо.