Залози на Баскетбол

Най-популярната лига в световния баскетбол е Националната баскетболна асоциация. Това се дължи не само на факта, че в НБА са най-добрите баскетболисти в света, но и огромна истерия около най-добрите отбори в света. Към днешна дата НБА включва тридесет отбора, всеки от които прекарва осемдесет и две мача, без да взема предвид плейофите.

Преди играчът отваря голяма перспектива за половин година, а не само да се търси конфронтация от най-добрите отбори в света, но и да направи добри пари залагане на НБА. В този случай, разбира се, заслужава да се отбележи, че Националната асоциация не ограничава въпроса. Много залози, особено в Русия, попадат в мачовете от Евролигата, както и във ВТБ Обединена лига.
Залагания с коефициенти

Не е изненадващо, че един от най-популярните видове баскетболни залози е коефициентът с хендикап. Ако един играч иска да заложи на любимия спечелването от по-благоприятни цени или да се предскаже „Виктория“ аутсайдер с малко застраховка, той прибягва до предложената офис хендикап.

Нека да дадем пример. Баскетбол. НБА. Редовно първенство. „Лос Анджелис Клипърс“ – „Феникс“. Капер е уверен в победата на домакините, затова реши да заложи с хендикап (-13,5). „ЛА Клипърс“ печелят убедителна победа 130: 88 (23:18, 35:26, 32:20, 40:24), а скоростта, съответно, като уверено проведе.
Залози на външни лица

Залагането на любими, например във футбола, има различна специфика, а не в баскетбола. Това се дължи на факта, че във футбола е необходима победа тук и сега. В случай на неуспех, съседите на масата могат да изместят губещия след следващия кръг. В допълнение, на финала на всяка точка може да играе решаваща роля в борбата за титлата, място за Европейската купа или запазване на място в елитната дивизия.

Сред баскетболистите редовния сезон е поставил екипите една основна задача – да влязат в зоната на плейофите, и поради това не е изненадващо, че част ясни фаворити позволяват прекъсване на запалването, дори в собствената си дансинг. Въпреки това, букмейкъри надценяват шансовете за зачеване на редица команди, който се използва от опитни Capper, като залог на аутсайдера с положителен хендикап.
Популярността на отборите: Лос Анджелис Лейкърс, Бостън Селтикс и др.

Много често начинаещите капери залагат само на любими или на онези отбори, които познават, за които преминават. Разбира се, такъв подход едва ли ще донесе печалба на играча.

Ако изпълненията на синтактичния анализ Статистика, например, „Лос Andezheles Лейкърс“, става ясно, че 50% от командата не удари започнете главата, и на всеки статистика сезон се влошава, тъй като лидерите на други клубове. Въпреки това безразсъдните залагащи игнорират този факт и често разчитат на популярния отбор, вярвайки в непостижимостта си.
Залагания върху общите точки

Може би най-популярният тип залагания на баскетболна игра залага на общата сума. Можете да поставите както ефективността на целия мач, така и общата част от една четвърт или половина от мача.

Имайте предвид, че, чрез анализ на НБА игра, например, Евролигата струва да се обръща внимание на факта, че продължителността на различните квартали на 12-те и 10-та съответно. Не е изненадващо, че отборите в НБА често набират сто точки на мач, което, разбира се, се дължи не само на „ненужни“ моменти, но също така и на нивото на баскетбола.

Анализ на тоталния коефициент трябва да включва ефективността на екипите в предишните мачове, резултатите от последните срещи лице, както и мотивационен резерв.