Двойни коефициенти за залагане

Ако залагането на резултата е най-популярно сред единичните залози, тогава коефициентите за двоен резултат са особено в търсенето на експресни залози, тъй като позволяват увеличаване на вероятността за преминаване и намаляване на рисковете. Заслужава да се отбележи, че за такива залози например не могат да се правят тенис или волейболни мачове, тъй като не може да има оттегляне. Това е съвсем друг въпрос, ако това е футболно или хокейно събитие.

Двойните коефициенти за залагане са 1X, X2, 12 в двойния резултат

Да разгледаме конкретен пример. Квалификационен мач на Световната купа 2018. Турция, Исландия. Букмейкърът предлага три варианта на двоен изход: 1X, X2, 12. Така че, ако играч направи 1X залог, то се оказва печеливш, ако Турция спечели мач или равенство. Ако мачът завърши в полза на гостите, залогът ще бъде загубен. Същността на скоростта на X2 е абсолютно същата. Само в този случай ще спечели, ако Исландия спечели или мачът завърши с равенство. В случай на победа на домакините – залогът ще загуби.

Ако играчът направи залог от 12, тогава залогът ще бъде в случай, че последният свитък ще поправи победата на един от отборите. Ако мачът завърши в равенство, залогът ще загуби.

Като се има предвид, че тарифите за двоен резултат всъщност дават двоен шанс, професионалните играчи много често използват стратегия за залагания на външни лица. Въпреки факта, че проходимостта обикновено не надвишава 30%, поради високите коефициенти играчът все още се намира в черно от разстояние.

По този начин, говорейки за предимствата на залагането на двоен изход, е важно да се отбележи, че вероятността за преминаване е много по-висока от процента за резултата. Има възможност да се предпазите от загуба на средства. Що се отнася до основното минус, това, разбира се, е относително нисък коефициент. Ето защо честотите за двоен резултат най-често се съдържат в експресните прогнози. Също така, както вече беше отбелязано по-горе, тези проценти не са подходящи за всички спортове и също така изискват подробен анализ за идентифициране на аутсайдера.