Бонуси от Букмейкърите

Информация за бонусите

По правило цялата информация за бонусите е представена на официалния уебсайт на бюрото на букмейкърите, тъй като условията за получаване на бонуси могат да бъдат много различни. Например, офисът на букмейкъра Fontbet, в рамките на бонуса „Preferential Express“, ще върне парите в сметката в случай на загуба на едно събитие по експрес. Това е отлична застраховка за всички фенове на експресни залози.
Безплатен залог

Fribet е сумата, получена от играча от компанията на букмейкърите. От своя страна, квалификационният процент е залог, който се изпълнява съгласно условията, предоставени от компанията. Тя има значителна разлика от обичайното, в което играчът може да играе средства. В този случай бонусът ще бъде кредитиран независимо от това. В този случай, ако играчът все още спечели, тогава вземането предвид на бонуса ще остане в добро.
Условия за получаване на бонуси

Не е тайна, че пазарът е пълен с букмейкъри, между офисите е много жестоко. Не е изненадващо, че един от инструментите на конкуренцията са бонусите. Един офис може да предложи малки бонуси с куп задължения, други – приличен бонус и ниски изисквания. Обикновено трябва да изпълнявате няколко изисквания за получаване: да спечелите бонус или залог. Всички условия отново зависят само от компанията на букмейкърите. Отбелязваме, че следните често се предлагат:

е необходимо да се направи квалификационен залог с определен коефициент. Обикновено е в диапазона от 1,20 до 2,00.
да заложите само на определен спорт.
направете залог с определена сума.
за да спечелите бонуса, преди да изтеглите парите на картата.

Обикновено букмейкърите анулират всички печалби от бонуса, при условие че играчът пренебрегва изпълнението на задължителните бонусни условия и иска да тегли пари. Ето защо е много важно винаги да четете всички изисквания и условия, за да не се хванат в каша. Трябва да се отбележи, че често самите служби нарушават задълженията си. Обикновено това се отнася за незаконните букмейкъри.
Основни видове бонуси и безплатни залози

Струва си да се отбележи, че има много подвидове на бонуси. Нека да разгледаме най-основните.
Бонус в размер на първия залог

Играчът трябва само да влезе, да направи депозит и да направи залог. Офисът ще прехвърли фиксирана сума под формата на бонус. Обикновено основното условие е минималната сума на залога.
Бонус за първия депозит

Като правило, тя се прави за привличане на новодошлите, но рядко се появява в офисите. Долната линия е, че новият играч автоматично начислява фиксирана сума от сумата на депозита.

Експресни залози

Този вид бонуси става все по-популярен всеки ден. В този случай, офисът дава 50% от определената сума да спечели от определен брой събития.
Оферта от вашия смартфон

Голям брой офиси предлагат да изпълнят първия залог от смартфона. Разбира се, подобни събития се провеждат, за да привлекат нови играчи.

Несъмнено тези бонуси не се ограничават до бизнеса, тъй като офисите за привличане на нови играчи намират все по-голямо насърчение. Получаването на бонус е абсолютна реална сделка. Обаче изборът на офиса на букмейкърите трябва да бъде разгледан със специална отговорност, така че в бъдеще да не се разочарова.